Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

April April Din Dumma Sill - -

April April Din Dumma Sill - -. Tycker inte du att det är dags att du bryter nu? Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. Har du lurat någon idag den första april? Vi firar andra dagar också. April, april, din dumma sill.

April är verkligen en månad där vädret kan spela oss ett spratt:). 1 april, 202031 mars, 2020. Men vad vet du egentligen om första april? Det ena efter det andra. Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret.

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL :D - YouTube
APRIL APRIL DIN DUMMA SILL :D - YouTube from i.ytimg.com
The absolute first (known) story where april first gets mentioned togheter with fooling, is in a tale from 1392. April, april din dumma sill. Att du berättar för dina partivänner och medbloggare hur det egentligen ligger till? Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret. Aprilskämt tillämpas över stora delar av världen den 1 april. Har försökt att skotta bort lite snö, men mycket är kvar. För egen del känner jag mig mest blåst på våren. Google körde under första april ett nytt läge på google maps med namnet äventyr.

Disney planerade bygga upp ett.

.jag kan lura dig vart jag vill. April, april, äntligen dags att fira sill. För egen del känner jag mig mest blåst på våren. För allt jag önskade mig var en hund eller häst. The absolute first (known) story where april first gets mentioned togheter with fooling, is in a tale from 1392. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. Now to the history of april fools… april april din dumma sill! Jag kan lura dig vart jag vill! Solen skiner över oss, som aldrig förr. Vi använder cookies, egna och tredje part, på denna webbplats för att bland annat personalisera innehåll och annonser i våra tjänster, för att spara och hämta information från din enhet och för att mäta trafik på vår webbplats. Ofta gör jag det på morgonen men vissa kvällar när jag orkar och känner för det tar jag gärna en liten tur åt ett annat håll. Har du lurat någon idag den första april? Google körde under första april ett nytt läge på google maps med namnet äventyr.

På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. Och så allt som hör påsken till förstås: Solen skiner över oss, som aldrig förr. April april, din dumma sill! I påskhelgen som gick, publicerade utan att själv förstå det, göteborgspostens chefredaktör och ansvarige utgivare christofer ahlqvist, årets bästa aprilskämt och förtjänar därför ett omnämnande som årets dummaste sill …

Längtan i Vitt: April april din dumma sill
Längtan i Vitt: April april din dumma sill from 2.bp.blogspot.com
Den gången ville kommunhövdingen varken säga bu eller bä om projektet: För allt jag önskade mig var en hund eller häst. Rebecka weidmo uvell avslöjar löpande på sin blogg hur dessa politiska aprilskämtare dag efter dag för väljarna bakom ljuset. Vad är det för dag? Inga foton hann jag ta på dom men väl på snön som fortfarande ligger kvar och lite annat. 1 april, 202031 mars, 2020. Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret. Fast det mest populära aprilskämtet jag kört ut på bloggen var den 1 april 2015.

Varifrån kommer denna tokiga sed?

Aprilskämt tillämpas över stora delar av världen den 1 april. I påskhelgen som gick, publicerade utan att själv förstå det, göteborgspostens chefredaktör och ansvarige utgivare christofer ahlqvist, årets bästa aprilskämt och förtjänar därför ett omnämnande som årets dummaste sill … De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. (short version) några av mina kompisar hade lagt en vårulle i mitt skåp under sportlovet för att den skulle ruttna. Den gången ville kommunhövdingen varken säga bu eller bä om projektet: För egen del känner jag mig mest blåst på våren. Tack om du orkade läsa igenom allt! Det var mycket viktigt att luras första april när vi var unga! Oscar, jonte och tobbe brister ut april,april din dumma sill åt sebbe. Jag menar, sebbe är ju sååååå lurad! Och plötsligt var april över oss med dunder och brak. Och imorgon kommer jag att bli lurad om och om igen. Inga foton hann jag ta på dom men väl på snön som fortfarande ligger kvar och lite annat.

I sverige är det vanligt att massmedia har falska artiklar och reportage den första april. (april april you stupid herring). Förvisso skiner solen från en ganska blå himmel men det är fortfarande isande kallt och mängder med snö kvar här i mina trakter. Inte bara att jag fyllt år. Dyrt var det och via växeln i mariehamn skulle det gå.

-
- from cdn1.cdnme.se
Jag brukar minst en gång om dagen ta en liten runda runt i kvarteret där jag bor, dels för att röra på mig, men också för att slappna av. April april din dumma sill. Aprilskämt tillämpas över stora delar av världen den 1 april. Vart har humorn tagit vägen, har vi gipsat in den? Du kan radera, neka eller begränsa användningen av cookies i din webbläsare. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Sill tycker jag inte om, och det behöv jag lyckligtvis inte äta i april (eller någon annan gång) heller. Dyrt var det och via växeln i mariehamn skulle det gå.

Det och mycket annat roligt får du veta här!

Det är då vi ska sitta på verandan i vårsolen, ta en skön prommis och njuta av livet. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. Fast det mest populära aprilskämtet jag kört ut på bloggen var den 1 april 2015. Disney planerade bygga upp ett. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. Och så allt som hör påsken till förstås: 1:a april idag och då får man luras. April är verkligen en månad där vädret kan spela oss ett spratt:). Varför luras man på första april? Det ena efter det andra. April, april din dumma sill. Tack om du orkade läsa igenom allt! Gick du på den lätta?

Post a Comment for "April April Din Dumma Sill - -"